ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Ασημακοπούλου, Βουλή των Ελλήνων, Θανάσης Πετράκος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Χαμός! Ο Ερντογάν ζητά δισ. δολάρια από τον Αλίεφ - «Είμαστε αδέλφια, αλλά όχι η τράπεζά σας»
«Προετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία»: Προειδοποίηση πρώην διοικητή της ισραηλινής μονάδας 504 στην Ελλάδα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά παραίτηση Μενδώνη - Ακυρώθηκαν οι δύο σκανδαλώδεις διαγωνισμοί του υπουργείου Πολιτισμού
Ρωσία και Ελληνισμός: φιλελληνισμός, γεωπολιτική, κομμουνισμός και εκκλησιαστική πολιτική
Νυχτερινό ρεύμα: Από 1η Νοεμβρίου το χειμερινό διζωνικό ωράριο - Οι έξι ώρες μειωμένης χρέωσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Καταθέσαμε τις προτάσεις μας και η ευθύνη είναι των εταίρων να βρεθεί λύση. Όταν μας σφίγγουν το μαχαίρι στο λαιμό πρέπει να αντιδράσουμε. Το μαχαίρι έχει δύο πλευρές. Εμείς δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κανένα μαχαίρι», επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας.
Παράλληλα σημείωσε: «μας εκφράζει η δήλωση του πρωθυπουργού ότι μόνο με αλληλεγγύη και δημοκρατία μπορεί να βρεθεί λύση».
Από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σημείωσε ότι η χώρα έχει δύο εναλλακτικές: «Είτε μια συμφωνία με 5 δισ. στην πλάτη ή χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ. Και λέτε στον ελληνικό λαό να κλείσει τα αυτιά του. Αυτό όμως δεν γίνεται. Και βλέπει και κρίνει όταν ακούει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι η απάντηση μας στους δανειστές είναι το μαχαίρι με τις δύο πλευρές».
























































