ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, Αλέξης Τσίπρας, Ευρωπαϊκή Ένωση, Εφημερίδα Wall Street Journal, Συντάξεις, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θυσία στον βωμό της συμφωνίας, θα γίνουν οι συντάξεις, τονίζουν αξιωματούχοι της ΕΕ στην Wall Street Journal.
Οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς που υποβλήθηκαν επισήμως στους πιστωτές το πρωί της Δευτέρας από την Αθήνα, προβλέπουν νέες αποταμιεύσεις από τις συντάξεις και έσοδα ίσα με το 0,4% του ΑΕΠ Της χώρας για φέτος και στο 1% από το επόμενο έτος, σημειώνουν οι αξιωματούχοι, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα φέρει την ελληνική κυβέρνηση πολύ κοντά στον στόχο που θέτουν οι πιστωτές της.
Όπως σχολιάζει το δημοσίευμα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αρνείται εξαρχής να προβεί σε παραχωρήσεις για τις συντάξεις ενώ σε περίπτωση που τελικά κάνει πίσω γνωρίζει καλά πως θα είναι δύσκολο να μπορέσει να το «πουλήσει» στην αριστερή πτέρυγα του κόμματος.
























































