ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ηγέτες της Ευρωζώνης δήλωσαν πως μπορεί να υπάρξει συζήτηση για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους αλλά μετά από τη συμφωνία, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg με τίτλο: «Οι ηγέτες της Ευρωζώνης σταθμίζουν την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ως δεύτερο βήμα στις συζητήσεις για τη βοήθεια».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε μετά τη σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης ότι οι πιστωτές πρέπει να δεσμευθούν να συζητήσουν τις αλλαγές στο χρέος ως «δεύτερο βήμα» μετά την επίτευξη συμφωνίας τις επόμενες ημέρες για τον προϋπολογισμό, την οικονομία και τη βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση της Ελλάδας. «Όσον αφορά την επιμήκυνση ή τον ανασχεδιασμό (reprofiling) του χρέους, αυτή μπορεί να γίνει μόνο σε ένα δεύτερο βήμα. Πρέπει να υποδειχθεί ως ένα επόμενο βήμα, αλλά δεν θα είναι στις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Ολάντ.
























































