ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, Δημοψήφισμα,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βέβαιος για την επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα L Echo.
Ερωτηθείς γιατί δεν προχώρησε η κυβέρνηση σε συμφωνία, ενώ την περασμένη Παρασκευή φαινόταν να συγκλίνουν οι απόψεις με τους δανειστές, ο κ. Κατρούγκαλος διαψεύδει και ανταπαντά ότι «η τελευταία πρόταση των δανειστών απαγόρευε στην ελληνική πλευρά ακόμη και την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων, παρά το γεγονός ότι αυτές συμπεριλαμβάνονται στο ευρωπαϊκό κεκτημένο».
Παράλληλα, επισημαίνει ότι το δημοψήφισμα αποφασίστηκε και είναι απαραίτητο, επειδή ακριβώς δεν υπήρξε συμφωνία και επικαλούμενος τον Οικονομολόγο Πολ Γκρούκμαν υπογραμμίζει ότι οι εταίροι είναι εκείνοι που άλλαζαν συνεχώς τους κανόνες του παιχνιδιού.
Ερωτηθείς, εξάλλου, ποια είναι τα προγνωστικά του για το δημοψήφισμα, δηλώνει πολύ αισιόδοξος. «Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος και δεν θα δεχτεί να αυτοκτονήσει, μόνο και μόνο επειδή επιχειρούν να τον φοβίσουν. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια καθαρή νίκη του “όχι” συμπλήρωσε».
























































