ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bloomberg, Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Γιώργος Παπανδρέου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλέξης Τσίπρας έμαθε τον πρώτο και κυριότερο κανόνα της Ευρωζώνης, επισημαίνει το πρακτορείο Bloomberg, αναφέροντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε το λάθος να τα «βάλει» με την Άγκελα Μέρκελ.
«Ο κανόνας πολιτικής επιβίωσης στην Ευρωζώνη είναι ένας: Δεν δυσαρεστείς την Μέρκελ» αναφέρει το αμερικανικό πρακτορείο, παραπέμποντας στο παράδειγμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και του Γιώργου Παπανδρέου.
«Εάν δεν αλλάξει στάση, ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο επόμενος» εκτιμά το Bloomberg. «Παρακολουθούμε το τέλος της πολιτικής καριέρας του Αλέξη Τσίπρα» επισημαίνει το Ινστιτούτο Peterson, προσθέτοντας ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στα t-shirt των μαθητών, αντικαθιστώντας τον Τσε Γκεβάρα».
























































