ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βλαξ γερμανόφιλος πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η περίπτωση της Ελλάδας αποδεικνύουν πόσο εύκολα μπορεί να «γκρεμιστεί» η ανάκαμψη της ισπανικής οικονομίας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαριάνο Ραχόι χρησιμοποιεί την Ελλάδα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως παράδειγμα προς αποφυγή, για να τρομοκρατήσει το δικό του εκλογικό σώμα ώστε να μην ψηφίσει τους σοσιαλιστές ή τους Podemos.
Ο Ραχόι τα είπε αυτά κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Λαϊκού Κόμματος και επικαλέστηκε την περίπτωση της Ελλάδας προκειμένου να επιτεθεί στο αριστερό κόμμα των Podemos.
«Ο αγώνας της Ελλάδας να αποφύγει τη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ συνιστά μία προειδοποίηση για την Ισπανία, στην οποία τα λαϊκιστικά κόμματα κερδίζουν έδαφος» ανέφερε ο κ. Ραχόι.
«Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά ώστε να δούμε πόσο εύκολα μπορεί να γκρεμιστεί η ανάκαμψη» συμπλήρωσε ο Ισπανός υπουργός.
Σημειώνεται ότι στα τέλη του 2015, η Ισπανία θα διεξαγάγει εθνικές εκλογές. Το κίνημα των Πολιτών και το Podemos συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά, απειλώντας το κυβερνών Λαϊκό Κόμμα.
«Τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα; Επιστρέφει στην ύφεση» τόνισε ο κ. Ραχόι, εκφράζοντας ωστόσο, την ελπίδα η νέα ελληνική κυβέρνηση να καταλήξει σε συμφωνία με τους θεσμούς.
Ο Ραχόι είναι ο πρωθυπουργός μιας μεγάλης χώρας που έχει καταφέρει να μην την υπολογίζει κανείς…
























































