ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μάριο Ντράγκι, Μέγαρο Μαξίμου, Μνημόνιο,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο Μαξίμου, καθώς η συμφωνία η οποία έχει προταθεί στην Ελλάδα από τους εταίρους της κρίνεται ως «πολύ κακή».
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ελληνική κυβερνητική πηγή, δήλωσε ότι η συμφωνία είναι “πολύ κακή” και σημείωσε ότι η κυβέρνηση «αναζητεί λύσεις».
Έλληνες αξιωματούχοι, οι οποίοι είχαν διάλογο με δημοσιογράφους, επέκριναν ιδιαίτερα τη στάση της Άνγκελα Μέρκελ, ενώ εξήραν τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, του οποίου τη στάση χαρακτήρισαν «ιδιαίτερα υποστηρικτική».
























































