ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Δραχμή, Ελληνική Κυβέρνηση, Μέγαρο Μαξίμου, Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορηματική είναι η απάντηση των συνεργατών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όταν καλούνται να σχολιάσουν τη σύσταση ομάδας εργασίας, υπό τον οικονομολόγο Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, στο υπουργείο Οικονομικών, επί Γιάνη Βαρουφάκη.
Κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνουν ότι “η κυβέρνηση ουδέποτε εκπόνησε σχέδιο Grexit ούτε είχε καμία τέτοια πρόθεση”. Συμπληρώνουν, δε, πως “αυτό που επεδίωξε, είναι η καλύτερη συμφωνία μέσα στο ευρώ”.
Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού επαναλάμβαναν, επίσης, όσα είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση, ό,τι δηλαδή “ζητήθηκε και όφειλε να το πράξει, να υπάρχει ένα σχέδιο για τις επιπτώσεις, σε περίπτωση που ακραίοι κυκλοι ωθούσαν σε Grexit”.
Σημειώνουν πως αυτό το σχέδιο αφορούσε “ενημέρωση για τις συνέπειες”.
Τέλος, παραπέμπουν και στις απαντήσεις που έδωσαν σήμερα οι κ.κ Βαρουφάκης και Γκάλμπρεϊθ.
























































