ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ, ο οποίος προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με το ιδιωτικό αεροσκάφος του.
Όπως συνηθίζεται με τους Ρώσους, στο αεροδρόμιο τον ανέμεναν δεκάδες φουσκωτοί και ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες στη βόρεια Ελλάδα, που φέρνει Ρώσους τουρίστες στη χώρας μας. Όπως έγινε γνωστό, άπαντες αναχώρησαν για την Χαλκιδική.
Η Χαλκιδική αρέσει πολύ στους Ρώσους. Έχει και τα μοναστήρια παραδίπλα, στα οποία οι Ρώσοι συρρέουν για να σώσουν τις ψυχές τους.
Ωστόσο, όπως γράφεται στον Τύπο, το ταξίδι Μίλερ έχει κρατηθεί μυστικό. Γιατί άραγε;
Μήπως επειδή ο άνθρωπος θέλει να κάνει διακοπές με την ησυχία του; Ίσως πάλι επειδή θέλει να πάει και να προσευχηθεί με την ησυχία του;
Ή μήπως γιατί η Ελλάδα διαπραγματεύεται με τους δανειστές της και… που να μπλέκουμε πάλι με τους Ρώσους;
Πάντως αγωγός δεν πρόκειται να γίνει, αυτός που ήθελε ο Λαφαζάνης, οπότε ο Μίλερ μάλλον ήρθε στην Ελλάδα για μπανάκι και ίσως και καμία ευλογία, διότι άλλα τους Ρώσους δεν τους “παίρνει”.
























































