ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Εφημερίδα Bild, Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Καμμένος ψάχνει για «ρόλο» στο πλευρό της Καρυστιανού, δηλαδή της Γρατσία
Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
Τουρκική κλιμάκωση στο Αιγαίο: Οπλισμένα F-16 και εικονική αερομαχία με ελληνικά μαχητικά
Η Ρωσία έτοιμη για χτύπημα στο Κίεβο - Ο Λαβρόφ ενημέρωσε τον Ρούμπιο για να φύγουν οι Αμερικανοί
Η Ρωσία προειδοποιεί για συστηματικές επιθέσεις στο Κίεβο - Καλεί ξένους πολίτες να το εγκαταλείψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γνωστή γερμανική κιτρινοφυλλάδα Bild, δημοσίευσε δημοσκόπηση, που δήθεν εμφανίζει πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Αλέκου Αλαβάνου αγγίζει ποσοστά του 8%.
Και είναι να απορεί κανείς πότε πρόλαβε και έκανε η Bild τη δημοσκόπηση, μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, με τον λαό στις παραλίες και ενώ οι ντόπιες δημοσκοπήσεις ξεκινάνε από σήμερα, Δευτέρα.
Υπενθυμίζουμε ότι η Bild είναι μια ακροδεξιά φυλλάδα που πρωτοστάτησε από την αρχή της ελληνικής κρίσης, εδώ και πέντε χρόνια, στον διασυρμό της πατρίδας μας, αποκαλώντας τους Έλληνες τεμπέληδες και ζητώντας τη μία να πουλήσουμε την Ακρόπολη και την άλλη τα νησιά μας.
























































