ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Εφημερίδα Bild, Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γνωστή γερμανική κιτρινοφυλλάδα Bild, δημοσίευσε δημοσκόπηση, που δήθεν εμφανίζει πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Αλέκου Αλαβάνου αγγίζει ποσοστά του 8%.
Και είναι να απορεί κανείς πότε πρόλαβε και έκανε η Bild τη δημοσκόπηση, μέσα στην καρδιά του Αυγούστου, με τον λαό στις παραλίες και ενώ οι ντόπιες δημοσκοπήσεις ξεκινάνε από σήμερα, Δευτέρα.
Υπενθυμίζουμε ότι η Bild είναι μια ακροδεξιά φυλλάδα που πρωτοστάτησε από την αρχή της ελληνικής κρίσης, εδώ και πέντε χρόνια, στον διασυρμό της πατρίδας μας, αποκαλώντας τους Έλληνες τεμπέληδες και ζητώντας τη μία να πουλήσουμε την Ακρόπολη και την άλλη τα νησιά μας.
























































