Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρεσιτάλ μπουρδολογίας από τον Πλατφόρμα στη Βουλή – Το τερμάτισε!

Ρεσιτάλ μπουρδολογίας από τον Πλατφόρμα στη Βουλή – Το τερμάτισε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στα όρια του παραληρήματος εξαπέλυσε στον Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση ο γνωστός και με το παρατσούκλι “Πλατφόρμας” Παναγιώτης Λαφαζάνης από το βήμα της Βουλής. Όπως είναι γνωστό αυτές τις ημέρες πηγαίνουν στη Βουλή μόνο ο Πλατφόρμας και η Πρόεδρος και φαντάζονται ότι η Βουλή “εργάζεται”.

Ο Πλατόφρμας, λοιπόν, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε «αποικία χρέους» και πως «ζει κάτω από τη μνημονιακή μποτα», ενώ αναφερόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου επισήμανε:

«Κάποιοι συνομολόγησαν νέο μνημόνιο για να κάνουν την πενταετία, οκταετία. Δεν αξίζει στη χωρα να είναι σκλαβωμένη και στους Ελληνες να είναι σκλάβοι. Οι Ελληνες είναι περήφανος λαός. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε υπό τη μνημονιακή μπότα επειδή κάποιοι άλλα λένε προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά».

Προφανώς ο κύριος Λαφαζάνης, γνωστός και ως Πλατφόρμας, είναι ο ίδιος άνθρωπος που επί 7 μήνες ως υπουργός δεν ασχολήθηκε καθόλου με το να καταργήσει τις παράνομες “ρυθμιζόμενες χρεώσεις” στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ξέρετε, είναι αυτές οι “ρυθμιζόμενες χρεώσεις” που σας διπλασιάζουν το ποσό που πρέπει να πληρώσετε. Νοικοκυριά έχουν τιναχτεί στον αέρα από αυτούς τους λογαριασμούς, αλλά ο Πλατφόρμας έχει το θράσος να κατηγορεί τους άλλους για μνημονιακούς.

Είναι ο ίδιος Πλατφόρμας που σας λέει ψέμματα ότι υπάρχει εναλλακτική λύση από Ρώσους, Κινέζους και BRICS που θα μας βοηθήσουν, ενώ όλοι μας έχουν αρνηθεί κάθε βοήθεια.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο με τα ψέμματα και τις δημαγωγίες του Πλατφόρμα και της παρέας του εδώ: Με αποδείξεις: Ιδού τα ψέμματα της Πλατφόρμας – Ασυγκράτητοι λαϊκιστές και επικίνδυνοι!

Ο Πλατφόρμας, λοιπόν, που μας έχει ταράξει στα ψέμματα και τις φαντασιοπληξίες θυμήθηκε τώρα να προτείνει την κατάργηση του μπόνους των πενήντα εδρών (τόσο καιρό που ήταν υπουργός, τσιμουδιά, είχε προτεραιότητες να υποκλίνεται στους Ρώσους) καθώς όπως υποστήριξε «θα δούμε τραγελαφικά πράγματα με το πρώτο κόμμα να παίρνει κάτι πάνω από 20% και να καρπώνεται το μπόνους. Αυτό θα είναι γελιοποίηση της διαδικασία» πρόσθεσε όμως ότι: «Από πλευρά κυβερνητικού κόμματος αγνοείται αυτή η πρόταση. Ξέχασε το πρόγραμμά του και το ανέτρεψε λέγοντας ότι είναι αναγκαίο κακό το μνημόνιο».

Λες και ο Πλατφόρμας δεν ήταν μέχρι προχθές στο ίδιο κόμμα, τόσο Πλατφόρμας λέμε…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...