ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Reuters, Γιάνης Βαρουφάκης,


















































Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο
Πυρκαγιά: Πατέρας Έλληνα πιλότου που σκοτώθηκε: «Θα σας πάω γ@μιώντας μέχρι να κλείσω τα μάτια μου»
Εποχικοί Πυροσβέστες: Την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες τούς έκλεβαν και τούς έσπαγαν τα αυτοκίνητα
Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο
Ν. Δένδιας για την απώλεια του Λάκη Χαλκιά: «Υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής μουσικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές, θα επικεντρώσει, αντίθετα, τις προσπάθειές του στη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού δικτύου για να «αποκατασταθεί η δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο Reuters ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
«Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε αυτές τις θλιβερές εκλογές», δήλωσε τηλεφωνικώς ο κ. Βαρουφάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Παράλληλα, ο Γ. Βαρουφάκης ανακοίνωσε πως θέλει να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα έχει σκοπό την αποκατάσταση της δημοκρατίας και το οποίο θα μπορούσε τελικά να μετεξελιχθεί σε κόμμα, αλλά για την ώρα είναι μόνο μια ιδέα για την οποία έχει δει ότι υπάρχει πολλή υποστήριξη.
«Αντί να έχουμε κόμματα που διαγωνίζονται σε εθνικά επίπεδο, θα είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα είναι ενεργό σε εθνικό επίπεδο», είπε. «Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Είναι κάτι που ψήνεται αργά… κάτι που αποκτά σταδιακά ρίζες σε όλη την Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
























































