ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η συνέχεια μιας χιλιετούς αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανατολή (Περσία) και τη Δύση (Ελληνορωμαϊκός κόσμος)
ΗΠΑ-Ισραήλ βομβάρδισαν το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο - Τι είπε ο Τραμπ
Επιχείρηση «Bunker Busting»: Οι ΗΠΑ έπληξαν ιρανικές βάσεις πυραύλων με βόμβες 5.000 λιβρών
Το Ισραήλ σκότωσε τον Εσμαήλ Χατίμπ, υπουργό Πληροφοριών του Ιράν
Το Ιράν επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των πρώτων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύτηκαν, προχώρησε σήμερα με δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ενότητας, Κώστας Ήσυχος.
«Σε μία εκλογική διαδικασία fast-track οι δημοσκοπήσεις, ορισμένες από αυτές απολύτως αναξιόπιστες, χρησιμοποιούνται από την εκάστοτε εξουσία και τη διαπλοκή στη χώρα ως ένα εργαλείο παρέμβασης και διαστρέβλωσης στη συνείδηση των πολιτών», αναφέρει ο εκπρόσωπος του κόμματος και προσθέτει:
«Όπως περίτρανα έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη , με το “όχι”, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων με ελάχιστες εξαιρέσεις αποδείχθηκαν αναξιόπιστες. Ουσιαστικά γελοιοποιήθηκαν.
Ο ελληνικός λαός όχι μόνο θα διαψεύσει τις στημένες Κασσάνδρες που στοχοποιούν τη γνήσια αντιμνημονιακή κοινωνική, δημοκρατική και πατριωτική έκφραση της Λαϊκής Ενότητας στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και τα εκλογικά αποτελέσματα θα δημιουργήσουν έναν πολιτικό σεισμό στη χώρα που θα ανοίξει τον δρόμο για την πραγματική κατάργηση των μνημονίων και θα οδηγήσει τη χώρα σε νέους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ορίζοντες», καταλήγει ο κ. Ήσυχος.
























































