Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πλατφόρμας ξαναχτύπησε! Πάλι τάζει “διέξοδο” δίχως να λέει ποιo είναι

Ο Πλατφόρμας ξαναχτύπησε! Πάλι τάζει “διέξοδο” δίχως να λέει ποιo είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τον ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε για μια ακόμη φορά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης (γνωστός και ως Πλατφόρμας), κατηγορώντας την ηγεσία του κόμματος ότι «μέσα σε χρόνο αστραπή κατόρθωσε να φέρει στο προσκήνιο νέο αδηφάγο μνημόνιο και να νεκραναστήσει τα συντετριμμένα παραδοσιακά μνημονιακά κόμματα».

«Αν έλεγε κάποιος στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτός θα συγκυβερνούσε ποτέ με το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και πολύ περισσότερο με τη Ν.Δ. θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας. Τώρα η ίδια η ηγεσία του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν, εκλιπαρεί να βρει μνημονιακούς κυβερνητικούς εταίρους εκείνους που μέχρι χθες χλεύαζε και να τρώει και πόρτα από πάνω», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.

Όπως είπε ο ίδιος, «το περισσότερο που ζητά ο Αλέξης Τσίπρας είναι να πάρει την πρωτιά για να έχει προβάδισμα στον κυβερνητικό, συνεταιρικό, μνημονιακό, καταστροφικό αλισβερίσι».

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εξέφρασε τέλος την πεποίθηση ότι οι πολίτες θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους από τις ραγδαίες εξελίξεις, για το ποιοι εκφράζουν «το παλιό και καταδικασμένο» και ποιοι «προτείνουν μία σύγχρονη, ριζοσπαστική, αντιμνημονιακή διέξοδο στην ελληνική τραγωδία».

Και μιας και μιλά ο Πλατφόρμας για “διέξοδο”, όπως μιλούσε μέχρι πριν λίγο καιρό για “εναλλακτική”, φτάσαμε 6 Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν μας έχει πει ποια είναι η εναλλακτική του διέξοδος.

Την επικαλείται συνεχώς αλλά δεν την εξηγεί, δεν την παρουσιάζει δεν τη λέει. Δεν αντιλαμβάνεται ότι όποιος τάζει “εναλλακτική διέξοδο” δίχως να την παρουσιάζει στον λαό είναι τουλάχιστον πολιτικός απατεώνας; Δεν βλέπει τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις, που από το 62% του ΟΧΙ “μαζεύει” μόλις τα αθροίσματα (3 με 4%) ποσοστών των γραφικών γκρουπούσκουλων που έχει γύρω του;

Γιατί δεν μας παρουσιάζει το σχέδιό του, να το δούμε και να κρίνουμε εάν αξίζει να το στηρίξουμε; Να δείτε, και να μας θυμηθείτε, ότι ο Λαφαζάνης (που δεν φημίζεται για τη “σβελτάδα” του), μόλις πατώσει στις εκλογές, με όλες αυτές τις ασυναρτησίες που λέει και τον στείρο καταγγελτικό του λόγο, θα του πάρει ο Αλαβάνος το μαγαζί δίχως να το καταλάβει…

Τι είπαμε; Δεν γίνονται αυτά; Καλά…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...