Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μαρκογιαννάκης μιλά για «χονδροειδώς μεθοδευμένη πολιτική δίωξη» εις βάρος του

Ο Μαρκογιαννάκης μιλά για «χονδροειδώς μεθοδευμένη πολιτική δίωξη» εις βάρος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Χονδροειδώς μεθοδευμένη πολιτική δίωξη» χαρακτηρίζει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης την ασκηθείσα, όπως αναφέρει, σε βάρος του «ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη».

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Μαρκογιαννάκης υποστηρίζει ότι η «άθλια» σε βάρος του ποινική δίωξη δεν είναι «μια αθώα υπερβολή ή έστω προπετής και επιπόλαια ενέργεια», αλλά συνιστά «απίστευτα προκλητική και βάναυση κακοποίηση του αποδεικτικού υλικού της σχετικής δικογραφίας, που ακόμη και ο χαρακτηρισμός της ως ‘κατάχρησης εξουσίας’ είναι επιεικής».

«Μια συνήθης και επιβεβλημένη, ανθρώπινη ενέργεια, σε ανύποπτο χρόνο, περίπου ένα χρόνο προ του θανάτου Β. Γιακουμάκη, που δεν είχε καμία σχέση με bulling, βασανισμούς κλπ., την οποία από την πρώτη στιγμή που άρχισε να διαφαίνεται κακόβουλη εκμετάλλευση της, δημόσια επιβεβαίωσα, διαστρεβλώθηκε σκόπιμα και ‘βαπτίστηκε’ ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος και μάλιστα σε σχέση με πραγματικά περιστατικά που ούτε ο πλέον νοσηρός νους θα μπορούσε εύκολα να συνθέσει» τονίζει.

Όπως επισημαίνει μάλιστα, στόχος της δημοσιοποίησης της ποινικής δίωξης σε βάρος του τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία είναι «να πληγεί η Νέα Δημοκρατία, εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών».

«Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να πω ότι πρόκειται για μια χοντροειδώς μεθοδευμένη πολιτική δίωξη, που πιστεύω ότι δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητη την κ. Εισαγγελέα του Α.Π., που κατά την γνώμη μου πρέπει να παρέμβει ταχέως και αυτεπαγγέλτως», προσθέτει ο κ. Μαρκογιαννάκης στην ανακοίνωσή του και καταλήγει:

«Σε κάθε περίπτωση και παραφράζοντας την φράση που απηύθυνε ο Γερμανός μυλωνάς προς τον αυτοκράτορα που θέλησε να του πάρει το ωραίο κτήμα του, λέω προς τους, κατά παράβαση καθήκοντος, διώκτες μου. «Υπάρχουν Δικαστές στα Ιωάννινα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...