Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής χτύπησαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής χτύπησαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταγγελία έκανε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την επίθεση χρυσαυγιτών στο περίπτερό της στην Αλεξανδρούπολη, με την ανοχή της αστυνομίας, όπως καταγγέλλει το κόμμα.

Όπως αναφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ανακοίνωσή της, “Ομάδα χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον πυρηνάρχη Κιτσόπουλο, και πρωταγωνιστή το γνωστό στην πόλη μας τραμπούκο χρυσαυγίτη Παπαδόπουλο, επιτέθηκαν στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ανένταχτοι-ες αγωνιστές-στριες της Αριστεράς, σήμερα το απόγευμα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και τα αδιάφορα μάτια των αστυνομικών”.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

“Ούτε μας κάνει εντύπωση ούτε μας φοβίζει που οι χρυσαυγίτες έβρισαν, απείλησαν, έκαναν ζημιά στο περίπτερο και κατέστρεψαν προεκλογικό υλικό. Δεν είναι τίποτα άλλο από πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου, της εργοδοσίας, των μνημονιακών πολιτικών και του ίδιου του συστήματος. Υπάκουα σκυλιά που στέκονται προσοχή στους ντόπιους και ξένους επιχειρηματίες, βιομήχανους και εφοπλιστές αλλά επιτίθενται βίαια, δολοφονικά και ύπουλα στους εργαζόμενους, του άνεργους, τους μετανάστες, τους αγωνιστές και την αριστερά. Αλλά ξέρουμε να τους αντιμετωπίζουμε αποφασιστικά κι όπως τους πρέπει.

Αυτό που μας εξοργίζει είναι η στάση της… ανήξερης αστυνομίας.

Όχι μόνο γιατί η συμμορία της Χρυσής Αυγής τοποθέτησε ανενόχλητη το προεκλογικό της τραπεζάκι απέναντι από το τραπεζάκι της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ανένταχτοι-ες αγωνιστές-στριες της Αριστεράς, ενώ ήταν σαφές ότι μόνος τους στόχος ήταν να προκαλούν, γιατί αυτή είνια και η μόνη δράση των περιθωριακών αυτών στοιχείων.

Αλλά πολύ περισσότερο γιατί δίπλα στο επεισόδιο βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που παρακολουθούσαν απαθείς την επίθεση και άφησαν τους τραμπούκους χρυσαυγίτες να διαφύγουν. Προφανώς θα κατατεθούν μηνύσεις, για να αναγκαστούν να τους συλλάβουν. Για μια ακόμη φορά όμως φάνηκε ότι η Χρυσή Αυγή αναπτύσσει την εγκληματική της δράση επειδή βρίσκει την ανοχή της αστυνομίας -αυτής της αστυνομίας που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα «εκδημοκράτιζε», όπως θα έσκιζε και τα μνημόνια!

Καταγγέλλουμε τους παρακρατικούς τραμπούκους της συμμορίας Χρυσή Αυγή και τους κρατικούς προστάτες τους.

Ό,τι και να κάνει το σύστημα, το λαϊκό και εργατικό κίνημα με τους αγώνες του, με την οικοδόμηση ενός πανίσχυρου αγωνιστικού μετώπου ρήξης, με την κοινή δράση των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς, θα συντρίψει τους φασίστες, θα αντιμετωπίσει την κρατική και παρακρατική βία, θα ανατρέψει το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και το σύστημα της εκμετάλλευσης, όλα αυτά που γεννάνε και ενισχύουν διαρκώς τη φτώχια, την καταπίεση, τον φασισμό”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»

Μουράτ Γετκίν: Την 1η Απριλίου «όλοι θα ξυπνήσουμε σε μια διαφορετική Τουρκία»

Η Κωνσταντινούπολη θα κρίνει το μέλλον του Ερντογάν – Τα δυο σενάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...