Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kαμμένος: Δεν θα σωθεί κανείς – Οι φυλακές τους περιμένουν

Kαμμένος: Δεν θα σωθεί κανείς – Οι φυλακές τους περιμένουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη βεβαιότητα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στην επόμενη Βουλή εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εκατοντάδες πολίτες κατέκλεισαν το κλειστό φαληρικό στάδιο στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι «αναγκαίο καλό».

«Θα ξανανικήσουμε είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει», είπε ο κ. Καμμένος αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των δημοσκόπων. «Αυτοί ξέρουν να κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις, εμείς ξέρουμε να κερδίζουμε στις εκλογές γιατί είμαστε μόνο με τον ελληνικό λαό», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τονίζοντας πως η διαφορά θα είναι πάνω από 6 μονάδες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι την Κυριακή ο ελληνικός λαός θα επιβεβαιώσει την κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης. «Θέλουν να ενώσουν τα κόμματά τους για να σωθούν από τα σίδερα της φυλακής Δεν θα σωθεί κανείς τους», δεσμεύτηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος έκανε παράλληλα την αυτοκριτική του για τη δύσκολη απόφαση να στηρίξει το τρίτο μνημόνιο. «Σε 48 ώρες ο ελληνικός λαός θα πάει στην κάλπη. Ξέρω πως πολλοί από αυτούς που μας στήριξαν στον Ιανουάριο έχουν προβληματιστεί γιατί θεώρησαν ότι θα έπρεπε να έχουμε πάει στην απόλυτη σύγκρουση. Είχαμε δυο επιλογές: Η μία ήταν να σκοτώσουμε την Ελλάδα, να μετατρέψουμε την πατρίδα μας σε αποθήκη 3 εκατ. μεταναστών και προσφύγων», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Η εντολή που έλαβα δεν ήταν να κρατήσω το τρένο των ΑΝΕΛ στις ράγες, αλλά το τρένο της Ελλάδας στις ράγες», είπε με νόημα ο κ. Καμμένος.

«Αυτό που καταφέραμε με αυτή τη συμφωνία είναι να έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα 3.5 ετών με χρηματοδότηση που μπορεί να εξασφαλίσει την επιστροφή της εθνικής κυριαρχίας στη χώρα. Για μας το μνημόνιο δεν είναι ευλογία. Ήρθαμε με βαριά καρδιά από τη συμφωνία. Χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η εγγυήτρια δύναμη που θα εξασφαλίσει τις παραδοσιακές Αρχές της πατρίδας και τα εθνικά θέματα. «Η Θράκη, η Κύπρος, το όνομα της Μακεδονίας δεν αποτελούν κάποιες σελίδες της πολιτικής μας. Είναι το εξώφυλλο της πολιτικής μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Κασσελάκης: «Πήχης μου η απόλυτη ανατροπή» – «Εκλογές για να φύγει το άλλοθι του 41%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...