ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Νέα Δημοκρατία έχει καλές υποψηφιότητες. Η καθεμία έχει τα δικά της, ξεχωριστά χαρακτηριστικά, και όλες είναι πάνω από τον πήχη. Σε αυτή την φάση το κόμμα πρέπει να ηρεμήσει, για να μπορέσει να βρει τα πατήματά της», είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρώην υπουργός και βουλευτής Γιώργος Βουλγαράκης.
Ο κύριος Βουλγαράκης άφησε αιχμές για την προηγούμενη ηγεσία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν λάθος η εσωκομματική της διαχείριση».
«Ο Βαγγέλης Μειμαράκης μπορεί να επαναπροσδιορίσει το πολιτικό στίγμα της Νέας Δημοκρατίας, και να κάνει το κόμμα μία παλιά μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη», ανέφερε ακόμη.
Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα είπε ότι ότι είναι αξιόλογος άνθρωπος και αξιόλογος νέος πολιτικός, ωστόσο το πρόβλημα του είναι ότι δεν είναι βουλευτής.
























































