ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η πολεμική βιομηχανία του Ισραήλ «μετακομίζει» στην Κύπρο
Η Σαουδική Αραβία σε «πολιορκία» των Χούτι - Οι ΗΠΑ δείχνουν σωτηρία της από το Ισραήλ
Η Σαουδική Αραβία αντιμέτωπη με την πρώτη δοκιμασία του Συμφώνου Άμυνας της Μέκκας
Σαουδική Αραβία: Ανακαλύφθηκαν 110 εκατομμύρια τόνοι σπάνιων γαιών και ουρανίου στη Μεδίνα
Στόχος της Ρωσίας τα υποθαλάσσια καλώδια της Βρετανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα από τα «ανέκδοτα» του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη μεταφέρει ο Βηματοδότης. Το πενθήμερο φωτιά του Έλληνα πρωθυπουργού με τις αλλεπάλληλες επαγές με ξένους ηγέτες και τον διπλωματικό πυρετό για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της χώρας, με αιχμή του δόρατος τη διευθέτηση του χρέους και την προσέλκυση επενδύσεων δεν άφησαν και πολλές στιγμές χαλάρωσης στον Έλληνα πρωθυπουργό.
Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας όπως πληροφορούμαστε, κατάφερε να… πείσει τους συνεργάτες του μία ημέρα, ή μάλλον ορθότερα νύχτα να του δώσουν «άδεια».
Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγες ώρες και να περπατήσουν τη νυχτερινή Νέα Υόρκη με τη διακριτική παρουσία δύο αστυνομικών του πρωθυπουργικού ζεύγους.
Μάλιστα, οι δυο τους κατέληξαν σε τζαζ μπαρ στο Μανχάταν, όπου απόλαυσαν live τζαζ μουσική αλλά και country τραγούδια.
























































