ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εξάρχεια, Πάνος Σκουρλέτης, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για φραστικό επεισόδιο έκανε λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτη, μιλώντας για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια.
«Ήταν ένα φραστικό επεισόδιο από αυτά που συμβαίνουν πολύ συχνά στην ευρύτερη περιοχή» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο κ. Σκουρλέτης.
«Μπήκαν μέσα, πήγα να κουβεντιάσουμε αλλά το το βασικό είναι να αποδεχθούν την έναρξη μιας συζήτησης. Άμα αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε βάζουμε τη σκέψη σε μια σειρά» είπε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Όπως είπε με τους αγνώστους μίλησαν «για τα κανάλια, για όλα».
Ο Πάνος Σκουρλέτης, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε μαζί του την ασφάλεια που δικαιούται ως υπουργός, δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία ούτε και κατέθεσε μήνυση, αφού θεώρησε το περιστατικό μεμονωμένο και λήξαν.
























































