ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εξάρχεια, Πάνος Σκουρλέτης, Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,


















































Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για φραστικό επεισόδιο έκανε λόγο ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτη, μιλώντας για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια.
«Ήταν ένα φραστικό επεισόδιο από αυτά που συμβαίνουν πολύ συχνά στην ευρύτερη περιοχή» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο κ. Σκουρλέτης.
«Μπήκαν μέσα, πήγα να κουβεντιάσουμε αλλά το το βασικό είναι να αποδεχθούν την έναρξη μιας συζήτησης. Άμα αρχίσουμε να κουβεντιάζουμε βάζουμε τη σκέψη σε μια σειρά» είπε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Όπως είπε με τους αγνώστους μίλησαν «για τα κανάλια, για όλα».
Ο Πάνος Σκουρλέτης, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε μαζί του την ασφάλεια που δικαιούται ως υπουργός, δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία ούτε και κατέθεσε μήνυση, αφού θεώρησε το περιστατικό μεμονωμένο και λήξαν.
























































