Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιχαλολιάκος: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα» (βίντεο)

Μιχαλολιάκος: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών, το οποίο απεικονίζει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο να «δικαιολογεί» τον ξυλοδαρμό της βουλευτίνας του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, από τον Ηλία Κασιδιάρη, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το 2012.

Τον ξυλοδαρμό της βουλεύτριας του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, από τον Ηλία Κασιδιάρη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, τον Ιούνιο του 2012, επικροτεί και καλύπτει δημοσίως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε νέο βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ισχυρίζεται δημοσίως κατά την ομιλία του πως το κόμμα «ανέβηκε δύο μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις» μετά το περιστατικό, ενώ συνεχίζει λέγοντας:

«Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Και αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου, και οι Τσίπρες, ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάνανε κι άλλη φορά, και τους θάψαμε στο Γράμμο και στο Βίτσι, και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν.»

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο βίντεο της ΧΑ:

«Το νέο βίντεο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, που έφερε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, από προεκλογική του ομιλία το 2012, δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.

»Σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της ΧΑ μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και της τότε υποψηφίας βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1.

»Οι αναφορές του αρχηγού της ΧΑ στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να “θαφτούν” ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν το απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος.

»Η πάλη ενάντια στις αιτίες που έστρωσαν τον δρόμο στην ανάδυση των νεοναζιστών και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού κοινωνικού μετώπου αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κανέλλη: «Μετά τα Τέμπη μπορεί να πάμε σε επόμενη τραγωδία»

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Ρ. Δούρου σε Μ. Σχοινά: Αποτυχημένο το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου

ΣΥΡΙΖΑ από Σπέτσες: Ανασυγκρότηση του κράτους για μια κοινωνία ισότητας και ευημερίας – Όλες οι εισηγήσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...