Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δήμητρα απαντά στη Μαργαρίτα με την “Οργή του Ανδρέα”

Η Δήμητρα απαντά στη Μαργαρίτα με την “Οργή του Ανδρέα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά την έκδοση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου “Ερωτας και εξουσία”, στο οποίο, μεταξύ άλλων, περιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου ως άπιστο, γυναικά, παρομοιάζοντάς τον μάλιστα με αλκοολικό, όπως και για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, για την οποία αναφέρεται με όχι και τόσο κομψές εκφράσεις, αναζωπύρωσε την κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, θέλοντας να υπερασπιστεί τόσο τη μνήμη του Ανδρέα, όσο και την υπόληψή της, πέρασε στην αντεπίθεση.

“Δεν ξέρω τι έκανε με όλες τις άλλες. Σε εμένα πάντως ήταν απόλυτα πιστός”, δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Real News”, ενώ στα ερωτήματα σχετικά με το πόσο σίγουρη είναι για την αφοσίωση του στο πρόσωπό της απαντά:

“Σε αυτό είμαι απόλυτα κάθετη. Ο Ανδρέας ήταν απόλυτα πιστός σε μένα. Ζούσαμε μαζί 24 ώρες το 24ωρο για 10 χρόνια και 54 ημέρες”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κα Λιάνη εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσβεβλημένη και για τη στάση των παιδιών του Ανδρέα Παπανδρέου απέναντι στο βιβλίο της μητέρας τους.

“Τρεις γιοι βλέπουν τη μητέρα τους να απoδομεί την πολιτική ιστορία του πατέρα τους και χασκογελούν σαν να είναι κατόρθωμα. Αυτό θα ενοχλήσει τον ελληνικό λαό”, φέρεται να δηλώνει οργισμένη σε φίλους της η τρίτη γυναίκα του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού.

Η Δήμητρα Λιάνη έχει τοποθετηθεί κατά καιρούς κατά όσων αμαυρώνουν την υστεροφημία του Ανδρέα Παπανδρέου, κυρίως όμως σε πολιτικό επίπεδο.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όμως, που πήραν μια πιο προσωποκεντρική μορφή, αναμένεται η δική της απάντηση μέσω ενός ακόμη βιβλίου της, το οποίο αναμέναται να κυκλοφορήσει πριν από Χριστούγεννα, με τίτλο “Η οργή του Ανδρέα”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης στο LSE: Ίνδαλμα μου ο Ανδρέας Παπανδρέου

Πατριωτική αντεπίθεση Κασσελάκη με πυξίδα Τσίπρα κι Ανδρέα Παπανδρέου – Αιχμές στους εθνομηδενιστές

Ό,τι πείτε κύριε Πρωθυπουργέ

Δήμητρα Λιάνη: Πήρε θέση στη διαμάχη Τσίπρα-Ανδρουλάκη για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Τσίπρας: Η απάντηση στον Ανδρουλάκη για τον Παπανδρέου και τα «καρφιά» σε Βαρουφάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...