ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βρισκόμαστε σε οριακές στιγμές» προειδοποιεί το ΠΑΣΟΚ για το μεταναστευτικό, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή.
«Ο επερχόμενος εγκλωβισμός προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας έχει για ακόμη μια φορά αιφνιδιάσει την κυβέρνηση. Εμείς έχουμε πάψει να αιφνιδιαζόμαστε γιατί η πέρα από τα όρια ανεπάρκεια της είναι πλέον γνωστή σε όλους» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.
«Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τους αυτοσχεδιασμούς και να εφαρμόσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τους εθνικούς και διεθνείς κανόνες» προσθέτει το κόμμα.
Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, η σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή για το προσφυγικό απογοήτευσε και όσους πίστευαν ότι έστω και αργά η κυβέρνηση εφαρμόζει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο.
«Η διαχείριση των πραγματικών προβλημάτων δεν μπορεί να γίνεται επικοινωνιακά. Περηφανεύεται για την επιτυχία της επιχείρησης καταγραφής των προσφύγων, την επόμενη μέρα της προειδοποιητικής επιστολής της Κομισιόν για την καθυστέρηση αποστολής στοιχείων ταυτοποίησης για 371.000 ανθρώπους» αναφέρει το κόμμα.
«Ο κ. Τσίπρας δεν ζητά από την αντιπολίτευση συνεργασία, ζητά τη σιωπή της. Επικαλείται εθνικούς λόγους που ο ίδιος, σε μεγάλο βαθμό, δημιούργησε. Την ίδια ώρα ο συνεταίρος του στην κυβέρνηση αρνείται να παραχωρήσει έστω και ένα στρατόπεδο για την ‘τιμή των όπλων’» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αναλάβει το μέρος της ευθύνης που της αναλογεί αλλά δεν προβλέπεται πουθενά να υπακούει στο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της κυβέρνησης. Χρειάζεται ειλικρινής διάλογος και συνεργασία» δηλώνει επίσης η Χαριλάου Τρικούπη.
























































