Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Βαρβιτσιώτης: Ο κόσμος συγχώρεσε τις αμαρτίες της ΝΔ…

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την θέση ότι ο κόσμος που μετείχε στις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία είχε ως βασικό κίνητρο να δείξει την αντίθεση του στην πολιτική Τσίπρα διατύπωσε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

“Το βασικό κίνητρο του κόσμου δεν ήταν να πάνε να εκλέξουν αρχηγό, αλλά να δείξουν την αντίθεσή τους με την πολιτική Τσίπρα. Αυτό τους οδήγησε, τσίμπησαν τα παλαιά νεοδημοκρατικά τους αισθήματα, συγχώρεσαν αμαρτίες της παρατάξεως και πήγαν, για να δείξουν την αντίθεσή τους”.

Αυτό δήλωσε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας σήμερα, Δευτέρα (21/12) στο “Πρακτορείο FM”.

Ο ίδιος επισήμανε ότι η συμμετοχή του κόσμου στη διαδικασία εκλογής προέδρου της ΝΔ έστειλε μήνυμα στο κόμμα ότι “μπορεί να διεκδικήσει νικηφόρα πορεία, αν η όποια ηγεσία ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της λαϊκής βάσης”.

Όπως διευκρίνισε, όποιος και αν είναι ο νικητής στον δεύτερο γύρο των εκλογών “για να μπορέσει να διεκδικήσει πρωθυπουργική πλειοψηφική θέση”, θα πρέπει “να αποφύγει τον άκρατο λαϊκισμό, τον οποίο υπέστη η χώρα επί σειρά ετών και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, να είναι αντιμέτωπος στα λαϊκίστικα μέτρα, τα οποία προσπαθεί να εμφανίσει η κυβέρνηση, να είναι αυστηρός στις κρίσεις και δίκαιος”.

“Εγώ πιστεύω ότι αυτοί, οι οποίοι θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο, θα δουν ποιο είναι το μέλλον της παρατάξεως, ποιος θα είναι ο καλύτερος να εκφράσει την πορεία του κόμματος. Ανεξάρτητα τι θα πουν οι υποψήφιοι, τους οποίους στον πρώτο γύρο ψήφισαν”, σημείωσε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι “κάποιος από τους δύο έχει τα χαρίσματα να πάει καλύτερα τη Νέα Δημοκρατία”.

Σε σχέση με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι “δεν είχε έκπληξη και νομίζω ότι αδίκησε τον εαυτό του ο κύριος Τζιτζικώστας, διότι ήταν δεδομένο ότι, παρά την καλή του πρόθεση, παρά τον κόσμο τον οποίο έχει, η εκ του νόμου απουσία του από τη Βουλή θα ενεργούσε εις βάρος του”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...