ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων το Σάββατο 30 Ιανουαρίου αποφάσισε η ΓΑΔΑ υπό τον φόβο να σημειωθούν εκτεταμένα επεισόδια λόγω των συγκεντρώσεων για τα Ίμια.
Με απόφαση του Αττικάρχη, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι απαγορεύει τη διεξαγωγή των συγκεντρώσεων στην Αττική.
Η ΕΛ.ΑΣ. επικαλείται λόγους δημόσιας ασφάλειας, και επισημαίνει ότι η απαγόρευση αφορά σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στο τρίγωνο Χίλτον-Ρηγίλλης-Συντάγματος.
Υπενθυμίζεται ότι για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση από την Χρυσή Αυγή για την επέτειο των 20 χρόνων από τα Ίμια αλλά και αντιφασιστική συγκέντρωση.
Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα, μέσω ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου:
«Aντιφασιστική συγκέντρωση, αλλά και περιφρούρηση της πλατείας Βικτωρίας,
Σάββατο 30 Γενάρη στις 18.00, ημέρα που τα φασιστοειδή συσπειρώνονται και εξορμούν σε άτυπες ή τυπικές φιέστες εθνικιστικού παροξυσμού και ρατσιστικού μίσους. Προ συγκέντρωση 17.30 στη κατάληψη Νοταρά 26».
Η σχετική απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί έρχεται σχεδόν ένα 24ωρο μετά από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Μοναστηράκι μεταξύ Γερμανών ακροδεξιών και Ελλήνων αντιφασιστών.
























































