Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευθύνες στον Τόσκα για τη νέα επίθεση με μολότοφ καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ

Ευθύνες στον Τόσκα για τη νέα επίθεση με μολότοφ καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προσωπική επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ μετά τη νέα «καταδρομική» με μολότοφ στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, τη νύχτα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση είναι η 10η φορά που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχονται επίθεση με μολότοφ από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο κ. Τόσκας.

«Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής», συνεχίζει η ανακοίνωση και καλεί και τον πρωθυπουργό αλλά και όλα τα κόμματα να πάρουν θέση: «Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

«Είναι η δέκατη φορά από την ανάληψη καθηκόντων του κ. Τόσκα και το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ.

Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής.

Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι.

Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο «100» της Άμεσης Δράσης

Εκτός λειτουργίας το «100» της Άμεσης Δράσης – Τι να κάνουν οι πολίτες

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Δημοσκόπηση GPO: Στο 24,5% η ΝΔ – Οι μισοί Έλληνες δεν «βγάζουν» το μήνα

Τίρανα: Με μολότοφ και φωτιές ζήτησαν την παραίτηση Έντι Ράμα – Κατηγορείται για νοθεία και διαφθορά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...