ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Ο επικεφαλής της CENTCOM ενημέρωσε τον Τραμπ για τις στρατιωτικές επιλογές έναντι του Ιράν
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δεν δεσμεύεται για μη συμμετοχή σε περιφερειακό πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα σενάρια για σχηματισμό νέας κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να περάσει τα δύσκολα νομοσχέδια που έρχονται ενίσχυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Μιλώντας στο Mega, o βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει μείωση στις κύριες συντάξεις ακόμη κι αν αυτό οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις.
“Αν τούτη τη στιγμή μειώσεις τα 384 αυτό σημαίνει και ξεφτίλισμα και αναξιοπιστία και θάνατο της χώρας. Μπροστά σε αυτά τα διλήμματα δεν θα σκεφτεί την ενδιάμεση λύση”, δήλωσε ο Μιχελογιαννάκης και ερωτηθείς ποιά είναι αυτή η λύση απάντησε: “Η Βουλή δίνει λύσεις”.
























































