ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός ισχυρού κεντροαριστερού πόλου εξουσίας στάθηκε εκ νέου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μετά από τις επαφές της στην Περιφέρεια Κρήτης.
Αναφερόμενη στις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τις οποίες περιέγραψε ως «αναγέννηση της συνολικότερης παράταξης της προοδευτικής, της δημοκρατικής, μεταρρυθμιστικής», η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για συνδιαμόρφωση της πρότασης του κόμματός της για ανάπτυξη και αναδιανομή, με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης.
«Για ανάπτυξη που θα στηρίζεται και θα στηρίζει την ελληνική περιφέρεια, τους ανθρώπους της παραγωγής, τους αγρότες τους επιστήμονες τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όλους αυτούς που σήμερα η κυβέρνηση έχει βάλει απέναντι και είναι στο στόχαστρο», συμπλήρωσε.
Τέλος η κ. Γεννηματά καταλόγισε εκ νέου στην κυβέρνηση ότι «έχει πάρει διαζύγιο με οτιδήποτε είναι παραγωγικό».























































