ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Το Ιράν έλαβε το αμερικανικό σχέδιο 15 σημείων, αναφέρουν Πακιστανοί αξιωματούχοι - Η Τεχεράνη αρνείται τη διεξαγωγή συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aπονενοημένο διάβημα χαρακτήρισε την εσπευσμένη έξοδο της χώρας στις αγορές λίγο πριν από τις εκλογές, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Σημείωσε ότι πρόκειται για μία κίνηση της κυβέρνησης με την οποία ελπίζει ότι θα βρει σανίδα σωτηρίας.
«Θέλει να την χρησιμοποιήσει ως αντιπερισπασμό στην υπόθεση Μπαλτάκου», είπε, «λυπάμαι για την κατάπτωση».
Ο ίδιος πάντως, χαρακτήρισε τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου ως ένα βήμα προς την προοδευτική ανατροπή στην χώρα.
Αναφερόμενος στην έξοδο στις αγορές, ο κ. Λαφαζάνης ρώτησε «γιατί ληστεύετε και κοροϊδεύετε τον λαό;», σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έλεγε ότι είναι καλυμμένη και δεν χρειάζεται πρόσθετο δανεισμό για τους επόμενους 12 μήνες.
«Εφόσον δεν έχετε ανάγκη δανεισμού, γιατί σπεύδετε προεκλογικά, άρον άρον με την υπόθεση Μπαλτάκου, να βγείτε στις αγορές με πενταετή δανειοδότηση που όλα δείχνουν ότι θα είναι πάνω από 5%, όταν η δανειοδότηση μέσω της τρόικας είναι λίγο πάνω από 2% και τα έντοκα γραμμάτια που εκδίδετε είναι 3%;. Γιατί σπεύδετε να δανειστείτε με 5%; Καβάτζα θέλετε να κάνετε στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου για προεκλογικά τρικ;», ρώτησε.
























































