ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακίνητα, Διαφθορά, Λίστα Λαγκάρντ, Μανχάταν, Μαύρο Χρήμα, Νέα Υόρκη, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Φοροδιαφυγή,


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την ημέρα της δημοσίευσης της λίστας Λαγκάρντ, όλοι διαπίστωσαν πως “ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες”. Αυτές οι “λεπτομέρειες” των διασυνδεδεμένων λογαριασμών, υπεράκτιων εταιριών και “μπροστάρηδων” φαίνεται πως αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Παρόν, τρία ακίνητα αξίας πολλών εκατομμυρίων στο κέντρο του Μανχάταν φέρονται να έχουν αγοραστεί από ιδιαίτερα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο.
Όπως φαίνεται και από την έρευνα της εφημερίδας, τα 3 ακίνητα στο Μανχάταν που αγοράστηκαν από πρόσωπο που φέρεται ως κάτοχος λογαριασμού στη λίστα Λαγκάρντ ( Φαλτσιανί ), ενδέχεται να οδηγήσουν σε υπόθεση αφορολόγητου και παράνομα αποκτηθέντος, πολιτικού χρήματος.
Στην υποθεση, σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, εμπλέκεται πρόσωπο με βαρύ όνομα που φέρεται να ξέπλυνε λεφτά μέσω οφσορ ως μπροστινός κορυφαίου πολιτικού προσώπου.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η αίτηση για δικαστική συνδρομή από τις ΗΠΑ.
























































