Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Λεβέντης στα εξώδικα των πολιτευτών του

Τι απαντά ο Λεβέντης στα εξώδικα των πολιτευτών του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων,

Με κατά μέτωπον επίθεση απαντά ο Βασίλης Λεβέντης στους πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων που απειλούν με εξώδικα και αγωγές για τη μη τήρηση της δημόσιας δέσμευσής του για αντικατάσταση ανά εξάμηνο των βουλευτών του κόμματος.

Στο ρεπορτάζ της Realnews δύο από τους υποψηφίους που κατέβηκαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας διεμήνυσαν πως θα στείλουν εξώδικο στον κ. Λεβέντη ζητώντας να τηρήσει την προεκλογική δέσμευσή του για την εναλλαγή βουλευτών κάθε έξι μήνες.

“Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ήταν δική μου πρόταση να αλλάζουν οι βουλευτές κάθε έξι μήνες, στην πράξη όμως μέσα από την κοινοβουλευτική πείρα, ο βουλευτής στο εξάμηνο ούτε γνωρίζει ακόμη τα δικαιώματά του στο κοινοβουλευτικό του έργο και άρα το διάστημα αυτό είναι πολύ μικρό. Εάν τους αλλάξω θα καταστραφεί η Ένωση Κεντρώων γιατί θα πρέπει να είναι ξανά μαθητευόμενοι οι επόμενοι. Δεν μπορώ να είμαι εγώ διδασκαλείο βουλευτών. Να περιμένουν. H Ένωση Κεντρώων μεγαλώνει θα πάρει 15-20% και μπορούν να βγουν την επόμενη φορά. Εγώ περίμενα 35 χρόνια να βγω βουλευτής, Οι κύριοι θέλουν με την πρώτη φορά;” είπε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Δεν κάναμε συμβόλαια. Εάν αυτοί οραματίζονταν ότι μπήκαν σε έναν συνδυασμό και θα βγουν βουλευτές, να το ξεχάσουν. Με τον τρόπο τους, αν καταλήξουν σε εξώδικα, με πείθουν ότι θα πρόδιδαν ενδεχομένως το κόμμα..” συνέχισε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων.

“Εγώ πάνω απ’ όλα δίνω λόγο στην κοινωνία και θέλω την Ένωση Κεντρώων να τη φτάσω στο 20% ενώ οι κύριοι μπορεί να κοιτάζουν την πάρτη τους. Όσοι ήρθαν στην Ένωση Κεντρώων για να κοιτάξουν την πάρτη τους, κλείνει η πόρτα για πάντα. Εγώ έμεινα 35 χρόνια εκτός βουλής και στωικά περίμενα και εξοργίζομαι να βλέπω ανθρώπους τόσο αρπακτικούς” κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξήντα ένα χρόνια μετά

Κορωνοϊός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βασίλης Λεβέντης – Έχασε πάνω από 20 κιλά

Κέρδισε τη μάχη του με τον κορωνοϊό ο Βασίλης Λεβέντης

Aδελφός Βασίλη Λεβέντη: Είναι εξασθενημένος – Έχει χάσει 27 κιλά

Κορωνοϊός: Ο Bασίλης Λεβέντης αποσωληνώθηκε μετά από 47 ημέρες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...