ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
Reuters: Το «βουνό» των κόκκινων δανείων αποκλείει 1,5 εκατ. Έλληνες από τις τράπεζες
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Με ενδιαφέρον παρατηρήσαμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης επικαλέστηκε τη Συμφωνία του Ελσίνκι, του 1999, προκειμένου να εκφράσει ανησυχία για την πολιτική της κυβέρνησης”, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.
“Αλήθεια άραγε, ποιοι κυβερνούσαν στο μεσοδιάστημα των τελευταίων χρόνων και δεν αξιοποίησαν την εν λόγω Συμφωνία; Ας απευθυνθεί, λοιπόν, ο κ. Σημίτης, αν όντως ανησυχεί, στο κόμμα του και στη ΝΔ, και όχι στη σημερινή κυβέρνηση”, καταλήγουν οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, απαντώντας σε σχετική αναφορά του Κ. Σημίτη.
Ο πρώην πρωθυπουργός νωρίτερα, με δήλωσή του, επισήμαινε στην κυβέρνηση πως μπορεί να αξιοποιήσει την απόφαση που ελήφθη στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ,το Δεκέμβριο του 1999 στο Ελσίνκι, όταν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός σύμφωνα με την οποία «…κάθε υποψήφιο κράτος θα πρέπει να φέρνει ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου τις συνοριακές του διαφορές με ένα κράτος μέλος».
Κατά τον πρώην πρωθυπουργό αυτό αφορά στην προκείμενη περίπτωση τη Τουρκία και τις διαφορές που ισχυρίζεται ότι έχει με την Ελλάδα.
























































