Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι είπαν Τσίπρας – Τζολί στο Μαξίμου

Tι είπαν Τσίπρας – Τζολί στο Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουν Αντζελίνα Τζολί ανέβηκε τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αντικείμενο το προσφυγικό.

Το αίτημά της έγινε δεκτό από την κυβέρνηση που εκτιμά ότι η επίσκεψή της κας Τζολί θα δώσει μια διεθνή και πιο ανθρώπινη διάσταση στο προσφυγικό δράμα, για το οποίο η Ελλάδα βάλλεται από όλες τις πλευρές το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε στην ηθοποιό και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ την ευγνωμοσύνη του για την επίσκεψή της στη χώρα μας και τόνισε πως η παρουσία της είναι εξέχουσας σημασίας, δεδομένης της προσφυγικής κρίσης.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, λόγω των μονομερών ενεργειών στις οποίες έχουν προβεί κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά στο προσφυγικό ζήτημα.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται από το πρωί στην Ελλάδα με την ιδιότητά της ως Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ. Νωρίτερα, επισκέφθηκε εγκαταστάσεις που φιλοξενούν πρόσφυγες στον Πειραιά και τον Ελαιώνα όπου και σημειώθηκε πανδαιμόνιο με όσους επιθυμούσαν να τη δουν από κοντά και να έρθουν σε επαφή μαζί της.

Η ίδια ήρθε σε άμεση επαφή με οικογένειες προσφύγων, σε μια προσπάθεια να ακούσει από κοντά τη δική τους άποψη και να σχηματίσει εικόνα για όσα βιώνουν το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...