Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τόσκας: Οι χθεσινοί δαρμένοι στην Ειδομένη θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές

Τόσκας: Οι χθεσινοί δαρμένοι στην Ειδομένη θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την εκτίμηση ότι οι Σκοπιανοί αστυνομικοί δεν πάτησαν το ελληνικό έδαφος ακόμη και όταν πέρασαν από τον φράχτη κατά τα άγρια επεισόδια στην Ειδομένη, έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι οι Σκοπιανοί αστυνομικοί πέρασαν τον φράχτη, όμως έμειναν πάνω στο γρασίδι που είναι στην πλευρά των Σκοπίων και δεν πάτησαν το οργωμένο χωράφι που είναι η ελληνική πλευρά.

Ο κ. Τόσκας είπε ότι δύσκολα μπορεί να εντοπιστούν οι άνθρωποι που παρέσυραν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Μάλιστα είπε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί αλλιώς «οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές».

Τόνισε ότι «έχουν γνώση οι φύλακες», αναφερόμενος σε «αλληλέγγυους» που είτε δρουν παράνομα, είτε προτρέπουν πρόσφυγες να κάνουν παράνομες πράξεις. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι οι δικαστικές Αρχές έχουν ήδη επιληφθεί για όσους είχαν εμπλακεί στην υπόθεση της παράνομης εισόδου στα Σκόπια, περνώντας το ποτάμι.

Είπε πως υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων και πως έως το Πάσχα θα έχει λυθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ειδομένη και στον Πειραιά.

Για τα επεισόδια στον Πειραιά ανέφερε πως έγιναν χθες συλλήψεις και πως έχει αναγνωριστεί ο δράστης της επίθεσης με σιδερόβεργα εναντίον εικονολήπτη.

Αναγνώρισε ότι έχουν γίνει κάποια λάθη, σημειώνοντας, όμως, πως πρόκειται για μια τεράστια επιχείρηση και κάλεσε όλους να βλέπουν το δάσος και τι γίνεται σε ολόκληρη τη χώρα και όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση της Αστυνομίας το Σάββατο είπε ότι γίνεται έρευνα για αμέλεια και ολιγωρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Συμφωνία Δαμασκού-SDF – Κατάπαυση του πυρός, στρατιωτική ενσωμάτωση και κουρδικά δικαιώματα

Η Σαουδική Αραβία στο πλευρό του Κατάρ και της Τουρκίας, ενώ οι εντάσεις με τα ΗΑΕ κορυφώνονται

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς: «Ποτέ δεν συμφωνήσαμε στον αφοπλισμό μας»

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Νετανιάχου: Καμία ανοικοδόμηση στη Γάζα αν πρώτα δεν αφοπλιστεί η Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...