Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστηρό μήνυμα Καμμένου προς Τουρκία: “Δεν παραχωρούμε ούτε χιλιοστό”

Αυστηρό μήνυμα Καμμένου προς Τουρκία: “Δεν παραχωρούμε ούτε χιλιοστό”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας εκ νέου τις παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων και του εθνικού εναέριου χώρου.

Ο κ. Καμμένος, μαζί με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, επισκέφθηκαν τη φρεγάτα «Αδρίας», ανταλλάσσοντας ευχές με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς «παρ’ όλη την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας».

«Η παρουσία του Πρωθυπουργού σήμερα στη φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, στέλνει ένα μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι είμαστε όλοι δίπλα τους» πρόσθεσε ο υπουργός.

Όπως επισήμανε στη συνέχεια, σε εποχές που δεχόμαστε την τουρκική προκλητικότητα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.

«Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο, να σεβαστούν τα σύνορα και να ξέρουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Πάνου Καμμένου:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, στους Εθνοφύλακές μας, στους αποστράτους και στους εφέδρους Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη. Το μήνυμα της Ανάστασης είναι το μήνυμα της ελπίδας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα, γιατί παρ’ όλη την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Η παρουσία του Πρωθυπουργού σήμερα στη Φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ», με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, στέλνει ένα μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι είμαστε όλοι δίπλα τους.

Σε εποχές που δεχόμαστε την τουρκική προκλητικότητα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.

Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο, να σεβαστούν τα σύνορα και να ξέρουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες. Ο ελληνικός λαός είναι δίπλα τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Η «Ύδρα» κατέρριψε ντρόουν στον Κόλπο του Άντεν

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

Ρωσία: Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ για διαφθορά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...