Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θεοδωράκης ξεφτυλίζει την Κεντροαριστερά (και τη Φώφη)

Ο Θεοδωράκης ξεφτυλίζει την Κεντροαριστερά (και τη Φώφη)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα πρώτα άμεσα αποτελέσματα της Επιτροπής Διαλόγου για την Κεντροαριστερά αρχίζουν να αχνοφαίνονται στον ορίζοντα, την ώρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης ετοιμάζεται για το σάλτο μορτάλε στο άρμα της Νέας Δημοκρατίας με “κουμπαριά” του Θεόδωρου Σκυλακάκη και του Στέφανου Μάνου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρεθεί ομοτράπεζος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο διήμερο πολιτικό Συνέδριο της Δράσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είναι οι μοναδικοί που έχουν προσκληθεί στο Συνέδριο της Δράσης.

Το παρόν, όπως είναι φυσικό, θα δώσει και σύσσωμο το “εκσυγχρονιστικό” πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης, ενώ το παρών θα δώσει και ο Γιώργος Καμίνης. Από το Συνέδριο της Δράσης δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο δεξιόστροφος “αντάρτης” του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης. Όλα τα στελέχη δηλαδή τα οποία ήδη “κορτάρει” ανοιχτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το “όραμα” της μεγάλης κεντροαδεξιάς “αντιΣΥΡΙΖΑ” παράταξης με νεοφιλελεύθερα ρεφλέξ.

Ήδη, το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν στις διήμερες εσωκομματικές διεργασίες της Δράσης έχει στρώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action24 είχε ταχθεί υπέρ της διαμόρφωσης μιας «ευρύτερης πολιτικής συμμαχίας με κορμό τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, με βασική ατζέντα τις μεταρρυθμίσεις, τη μείωση του κράτους και τη μείωση της φορολογίας».

Η Φώφη Γεννηματά, η οποία από κοινού με το Σταύρο Θεοδωράκη μετέχουν στην Επιτροπή Διαλόγου για την Κεντροαριστερά, δεν έχει προσκληθεί, ενώ τις ίδιες μέρες η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα έχει τη δική της πανελλαδική συνδιάσκεψη.

Με λίγα λόγια, η Επιτροπή Διαλόγου για την Κεντροαριστερά είχε ακριβώς την ίδια κατάληξη, όπως και οι προηγούμενες προσπάθειες για ανασύσταση του χώρου.

Οι επιλογές στον πολιτικό χάρτη έχουν γίνει και έχουν πραγματοποιηθεί βάσει του βασικού διπόλου που διαμορφώνεται και που έχει θέσει ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και αρκετούς μήνες. Η με τη Δεξιά και το νεοφιλελευθερισμό, ή με την Αριστερά και την κοινωνία.

Αυτό που μένει πλέον είναι η Επιτροπη διαλόγου για την Κεντροαριστερά να απαντησει που θα εκβάλει και το ΠΑΣΟΚ για να εχει ολοκληρωθεί ο διάλογος…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...