Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου: Ο Σαμαράς “στηρίζει” Σγουρό για να σώσει τον Βενιζέλο

Δούρου: Ο Σαμαράς “στηρίζει” Σγουρό για να σώσει τον Βενιζέλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ρένα Δούρου,

«O απερχόμενος περιφερειάρχης, ο κ. Σγουρός, είναι αντανάκλαση ευθεία αυτού του υβριδικού σχήματος που έχουμε στην κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό» τόνισε σε συνέντευξή της στον ΒΗΜΑ FM η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς “στηρίζει” ούτε λίγο ούτε πολύ τον Γιάννη Σγουρό απλά και μόνο για να δώσει λίγο οξυγόνο στον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε η Ρένα Δούρου:

«Νομίζω ότι υπάρχει ευθεία σύνδεση μεταξύ του πώς λειτουργεί η κυβέρνηση και το κυβερνητικό σχήμα και η Ν.Δ., εντός του κυβερνητικού σχήματος, με το περιφερειακό ψηφοδέλτιο που χτίζει μέρα με τη μέρα ο απερχόμενος περιφερειάρχης.

Να το πω αλλιώς: όπως ο Σαμαράς θυσιάζει πολλές από τις αρχές της παραδοσιακής Δεξιάς, πάνω απ’ όλα θυσιάζει την ίδια τη σωτηρία της χώρας, κρατώντας έναν κυβερνητικό εταίρο που πνέει τα λοίσθια τον τελευταίο καιρό και θυσιάζει την ίδια στιγμή εν τέλει την Περιφέρεια Αττικής για την κυβερνητική του συνοχή.

Διότι εν τέλει ο απερχόμενος περιφερειάρχης, ο κ. Σγουρός, είναι αντανάκλαση ευθεία αυτού του υβριδικού σχήματος που έχουμε στην κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό. Και όλα αυτά θα ήταν εξαιρετικά για το πολιτικό ρεπορτάζ…

Αυτό που βλέπω, μέρα με τη μέρα, και έτσι όπως ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες, θα είχε τον τίτλο ότι ο κ. Σαμαράς δίνει την Περιφέρεια Αττικής στον κυβερνητικό του εταίρο για να υπάρχει την επόμενη μέρα των περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών η κυβέρνηση. Θυσιάζει την Περιφέρεια Αττικής για να δώσει λίγο οξυγόνο στον κ. Βενιζέλο.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χωρίς «Φωνή» η ελληνική Διασπορά με ευθύνη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στα άκρα η κόντρα Μητσοτάκη-Σαμαρά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...