ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Μαλαισία: Στροφή προς τη θεοκρατία με πρόσχημα την «ηθική ανάπτυξη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπόσχεση για στήριξη όλων των πρωτοβουλιών προς επίλυση των προβλημάτων Ελλάδας – Αλβανίας έδωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ο κ. Κοτζιάς δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι στη διάρκεια της συνάντησης, διάρκειας μίας ώρας, διεξήχθη συζήτηση σε καλό κλίμα που αφορούσε εκτός από τα διμερή θέματα και το μέλλον των χωρών και την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, όπως και την κατάσταση σην ΠΓΔΜ.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, ο Αλβανός πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις εμπειρίες που είχε στο παρελθόν από συναντήσεις με Έλληνες πολιτικούς.
Από την πλευρά του ο ΥΠΕΞ έκανε στον Αλβανό πρωθυπουργό μία στρατηγική επισκόπηση του τρόπου που αναπτύσσεται και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ευρωπαϊκή Ένωση.
























































