Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μύλος στην ΝΔ για τις επιλογές Μητσοτάκη – Νέο πρόβλημα ο αναπτυξιακός

Μύλος στην ΝΔ για τις επιλογές Μητσοτάκη – Νέο πρόβλημα ο αναπτυξιακός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντονότατες είναι οι αντιδράσεις στους κόλπους της ΝΔ τόσο από βουλευτές, όσο και από στελέχη του κόμματος για τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ηγετικής ομάδας περί αυτόν, σε ότι αφορά την αντιπολιτευτική τακτική στην οποία έχει συρθεί η Νέα Δημοκρατία.

Πληροφορίες του tribune, αναφέρουν ότι το κόμμα στην κυριολεξία “βράζει” μετά και την τελευταία απόφαση της ηγετικής ομάδας – την χρεώνουν στον Κωστή Χατζηδάκη- η Νέα Δημοκρατία να καταψηφίσει επί της αρχής τον νέο αναπτυξιακό νόμο. Όπως ανέφεραν στο tribune, βουλευτές και στελέχη η Νέα Δημοκρατία με την τακτική της αυτή δικαιώνει όλους όσους την κατηγορούν ότι μετατρέπετε σε κόμμα διαμαρτυρίας και έχει ένδεια θέσεων. Τόνιζαν ακόμη ότι η φυγή από τις κοινοβουλευτικές μάχες δεν πρέπει να συνεχιστεί και προανήγγειλαν έντονες εσωκομματικές μάχες.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είχε δηλώσει ότι “όταν η οικονομία έχει ανάγκη από 100 δισ. ευρώ επενδύσεις στα επόμενα χρόνια μόνο ως φάρσα ακούγεται να ονομάζεται ο νόμος αυτός αναπτυξιακός. Η ΝΔ λέει όχι επί της αρχής», ανέφερε.

«Δεν είναι τίποτα άλλο παρά φύλλο συκής για να κρύψει τη γύμνια της συγκυβέρνησης. Λέμε όχι επί της αρχής. Τυχόν θετικά επιμέρους σημεία του νόμου θα εξεταστούν στη συζήτηση στην Ολομέλεια», συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Όχι πρόωρες εκλογές, όχι ανασχηματισμός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...