ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρελθόν από την ηγεσία του κεντροδεξιού κόμματος Εθνικού Συνασπισμού αποτελεί ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών, Αλεξάντερ Στουμπ, ο οποίος έγινε γνωστός για την μόνιμη… αιτίασή του υπέρ του Grexit στα κρίσιμα Eurogroup των τελευταίων 16 μηνών.
Το συγκυβερνών κόμμα της Φινλανδίας αποφάσισε να αλλάξει ηγέτη, ορίζοντας στη θέση του Αλεξάντερ Στουμπ, τον Πέτερι Όρμπο, με την φιλοδοξία να δώσει ώθηση στα ποσοστά του.
Συγκεκριμένα, στο συνέδριο του κόμματος, 441 σύνεδροι ψήφισαν υπέρ της αντικατάστασης του Αλεξάντερ Στουμπ και 361 ψήφισαν υπέρ της παραμονής του.
Πλέον, ο νέος αρχηγός, αναμένεται να αναλάβει και το υπουργείο Οικονομικών της χώρας. Ο Στουμπ στις διαπραγματεύσεις του 2015 είχε ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του Grexit, ενώ το τελευταίο διάστημα δεχόταν επικρίσεις από το κόμμα του, τόσο για τις κάκιστες δημοσκοπήσεις, όσο και για τους συμβιβασμούς στην τρικομματική κυβέρνηση της Φινλανδίας.
























































