ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης της Siemens, σχολίασε εξαπολύοντας… ρουκέτες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.
Με ανάρτηση στο Facebook επισήμανε την εκκωφαντική σιωπή της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την εξέλιξη αυτή, αφού σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα η Εισαγγελία Εφετών είναι έκθετη για την αναβολή της δίκης.
«Δεν βλέπω αντίδραση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων γι’ αυτό που έγινε σήμερα» σχολίασε και κατέληξε με νόημα: «Όπως αντέδρασαν όταν μίλησα εγώ για παραδικαστικά κυκλώματα».
























































