Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νανά Ταπάσκου: Μια Playmate υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή

Νανά Ταπάσκου: Μια Playmate υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μοντέλα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Για την ακρίβεια η οργάνωση φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στον συγκεκριμένο χώρο και να στρατολογεί με ευκολία κορίτσια της πασαρέλας.

Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, σε ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή κατεβαίνει στις Σέρρες η πρώην Playmate Νανά Ταπάσκου, η οποία εδώ και καιρό έχει ενταχθεί στη ναζιστική οργάνωση.

Με ύψος 1,80 και προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο μόντελινγκ, στις λαϊκές πίστες, το κορίτσι έκανε και μια απόπειρα να γίνει τραγουδίστρια, και ένα πέρασμα από το ριάλιτι του ALPHA “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”, θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετέχει στη Χρυσή Αυγή.

Όπως γράφει η εφημερίδα, “η Νανά Ταπάσκου συμμετείχε στα Playmate το 1999, χωρίς να κερδίσει κάποια διάκριση. Το όνομά της, ωστόσο, άρχισε να γίνεται γνωστό στους χώρους της μόδας, αφού οι αναλογίες της ξεχώριζαν και αποτελούσαν το μεγάλο προσόν για τους σχεδιαστές. Με τη συμμετοχή της στα Playmate ήρθε και η γυμνή φωτογράφιση στο Playboy, μέρος του συμβολαίου των υποψηφίων κοριτσιών. Εκεί έκανε όλα τα αρσενικά να αναστενάξουν. Παρά τη μεγάλη ζήτηση που είχε εκείνη την εποχή, η σέξι Νανά δεν ήθελε να επικεντρωθεί μόνο στο χώρο του μόντελινγκ”.

Έτσι στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι και κυκλοφόρησε μάλιστα κι ένα CD single με τίτλο “Ό,τι Αγαπώ”, χωρίς όμως αυτό να στεφθεί με επιτυχία. Παρά τις απανωτές αποτυχίες στο δύσκολο κόσμο της σόουμπιζ, η Νανά δεν το έβαλε κάτω (είναι και 1,80) και συνέχισε να τραγουδά στις πίστες, ιδιαίτερα εκείνες της επαρχίας.

Στη συνέχεια είπε να γίνει ηθοποιός, κάθε μοντέλο που τραγουδά νομίζει ότι μπορεί να γίνει και ηθοποιός, κι εμφανίστηκε με ένα μικρό ρόλο στο σίριαλ “Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα”.

Τελευταία της απόπειρα να αποκτήσει ύπαρξη στη σόουμπιζ ήταν η συμμετοχή της στο ριάλιτι “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”.

Μετά από όλα αυτά κατέληξε στη Χρυσή Αυγή, όπου τα προσόντα της εκτιμήθηκαν δεόντως, ανέλαβε εκπρόσωπος του Μετώπου Γυναικών της Οργάνωσης και κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις Σέρρες.

nana-tapaskou nana-tapaskou-2 nana-tapaskou-3 nana-tapaskou-4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»

Μουράτ Γετκίν: Την 1η Απριλίου «όλοι θα ξυπνήσουμε σε μια διαφορετική Τουρκία»

Η Κωνσταντινούπολη θα κρίνει το μέλλον του Ερντογάν – Τα δυο σενάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...