Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη “γωνία” περιμένει ο Μητσοτάκης τον Σαμαρά το βράδυ των εκλογών

Στη “γωνία” περιμένει ο Μητσοτάκης τον Σαμαρά το βράδυ των εκλογών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Φωτιά” στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας έχει βάλει η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, «η Ν.Δ., σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ».

Κι ενώ είναι βέβαιο, όπως σας γράψαμε στο τελευταίο editorial μας, ότι Άρχισαν τα όργανα στη Νέα Δημοκρατία, το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη γαλάζια… πυρά, βάζοντας στο επίκεντρο των υποχθόνιων πολιτικών διεργασιών τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται να καλοβλέπει “Το ΠΟΤΑΜΙ” (αυτό μόνο παράξενο δεν μας φαίνεται), ενώ πριονίζει κανονικά την καρέκλα του πρωθυπουργού.

Να σημειωθεί εδώ ότι η εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι την πτώση του Αντώνη Σαμαρά περιμένουν πώς και πώς και οι Καραμανλικοί, για δικούς τους λόγους φυσικά κι όχι επειδή αγαπήθηκαν με την οικογένεια Μητσοτάκη.

“Προσκείμενοι στις δύο παραδοσιακές και άλλοτε ηγεμονεύουσες νεοδημοκρατικές πολιτικές οικογένειες “ψιθυρίζουν” τα βράδια ότι η Νέα Δημοκρατία θα υποστεί ήττα αντίστοιχη εκείνης του ΠΑΣΟΚ το 2012 και ότι από το βράδυ των ευρωεκλογών θα τεθούν σοβαρά πολιτικά ζητήματα.

Κατά την άποψή τους, ο κόσμος θα δώσει ψήφο τιμωρίας, θα εξαντλήσει τον κ. Σαμαρά και το κόμμα θα πρέπει να ανακαλύψει εκ νέου τους δεσμούς του με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Μάλιστα, θέτουν και εκλογικά όρια δράσης. Αν η Νέα Δημοκρατία υπολείπεται περισσότερο από τρεις μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ τότε, όπως λένε άσπονδοι φίλοι του πρωθυπουργού”, θα εγερθεί μείζον θέμα για την κυβέρνηση και τον κ. Σαμαρά. Στο περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη μιλούν για ανοίγματα, καλοβλέπουν Το ΠΟΤΑΜΙ του κ. Θεοδωράκη και καλλιεργούν σενάρια για νέες συμμαχικές κυβερνήσεις. Ο πατριάρχης της οικογένειας λέγεται ότι έχει εμμονές με τον δικαστή και διατελέσαντα για ένα μήνα πρωθυπουργό κ. Π. Πικραμμένο”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...