ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εκλογές, Ευρωεκλογές 2014, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Θεοδωράκης,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Φωτιά” στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας έχει βάλει η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, «η Ν.Δ., σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ».
Κι ενώ είναι βέβαιο, όπως σας γράψαμε στο τελευταίο editorial μας, ότι Άρχισαν τα όργανα στη Νέα Δημοκρατία, το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη γαλάζια… πυρά, βάζοντας στο επίκεντρο των υποχθόνιων πολιτικών διεργασιών τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται να καλοβλέπει “Το ΠΟΤΑΜΙ” (αυτό μόνο παράξενο δεν μας φαίνεται), ενώ πριονίζει κανονικά την καρέκλα του πρωθυπουργού.
Να σημειωθεί εδώ ότι η εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι την πτώση του Αντώνη Σαμαρά περιμένουν πώς και πώς και οι Καραμανλικοί, για δικούς τους λόγους φυσικά κι όχι επειδή αγαπήθηκαν με την οικογένεια Μητσοτάκη.
“Προσκείμενοι στις δύο παραδοσιακές και άλλοτε ηγεμονεύουσες νεοδημοκρατικές πολιτικές οικογένειες “ψιθυρίζουν” τα βράδια ότι η Νέα Δημοκρατία θα υποστεί ήττα αντίστοιχη εκείνης του ΠΑΣΟΚ το 2012 και ότι από το βράδυ των ευρωεκλογών θα τεθούν σοβαρά πολιτικά ζητήματα.
Κατά την άποψή τους, ο κόσμος θα δώσει ψήφο τιμωρίας, θα εξαντλήσει τον κ. Σαμαρά και το κόμμα θα πρέπει να ανακαλύψει εκ νέου τους δεσμούς του με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
Μάλιστα, θέτουν και εκλογικά όρια δράσης. Αν η Νέα Δημοκρατία υπολείπεται περισσότερο από τρεις μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ τότε, όπως λένε άσπονδοι φίλοι του πρωθυπουργού”, θα εγερθεί μείζον θέμα για την κυβέρνηση και τον κ. Σαμαρά. Στο περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη μιλούν για ανοίγματα, καλοβλέπουν Το ΠΟΤΑΜΙ του κ. Θεοδωράκη και καλλιεργούν σενάρια για νέες συμμαχικές κυβερνήσεις. Ο πατριάρχης της οικογένειας λέγεται ότι έχει εμμονές με τον δικαστή και διατελέσαντα για ένα μήνα πρωθυπουργό κ. Π. Πικραμμένο”.
























































