ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Αθήνα επισκέπτεται το βράδυ της Πέμπτης ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος θα δειπνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μενού φυσικά το Κυπριακό, καθώς παρατηρείται το τελευταίο διάστημα έντονη κινητικότητα στο θέμα και Λευκωσία- Αθήνα συντονίζουν τις κινήσεις τους.
Στόχος η προετοιμασία για τη Σύνοδο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη στις 19-24 Σεπτεμβρίου. Το θέμα της Συνόδου εφέτος είναι ειδικά το προσφυγικό, ωστόσο η κινητικότητα που παρατηρείται σε επίπεδο ΟΗΕ αλλά και από την αμερικανική πλευρά αφορά και το Κυπριακό.
Μέσα στις επόμενες ημέρες άλλωστε την Αθήνα θα επισκεφθεί και ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για το Κυπριακό.
























































