ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Podemos, Άδωνις Γεωργιάδης, Ζαν Μαρί Λεπέν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Πρόσφυγες, Τζέρεμι Κόρμπιν,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με καυστικό τρόπο σχολίασαν κυβερνητικές πηγές την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tufts των ΗΠΑ, με αφορμή τις αναφορές του για “λαϊκισμό στην Ευρώπη”.
Συγκεκριμένα, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τόνιζαν πως “ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για λαϊκισμό στην Ευρώπη, βάζοντας τους Ποδέμος και τον Τζέρεμι Κόρμπιν δίπλα στη Μαρί Λεπέν”.
“Αυτό όμως που προξενεί εντύπωση είναι ότι σε αυτή τη συζήτηση περί λαϊκισμού, προσπερνά τον Ανδριπρόεδρό του, κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Ή στελέχη του όπως ο κ. Βορίδης που παρέχουν συστηματική πολιτική κάλυψη σε ξενοφοβικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, ζητώντας να μη γίνουν δεκτά στα σχολεία τα παιδιά – πρόσφυγες” αναφέρουν από το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
























































