ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Παρασκευόπουλος, Συμβούλιο της Επικρατείας,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε ότι διαβίβασε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, δειγματοληπτικά «ορισμένα από τα πολλά πρόσφατα δημοσιεύματα που αποτυπώνουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων, όπως παραβίαση και ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, παραβίαση απορρήτου επικοινωνίας και χρήση πληροφοριών που αποκτήθηκαν, εκβίαση, παράβαση καθήκοντος, παραβίαση μυστικότητας συνεδριάσεων δικαστηρίου, για ενδεχόμενες δικές της ενέργειες».
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τα στοιχεία που διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αφορούν τη διαρροή στον Τύπο προσωπικών δεδομένων δικαστικού λειτουργού του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο οποίος συμμετέχει στη σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ που θα κρίνει τις τηλεοπτικές άδειες.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε έρευνα για τη διαρροή των εν λόγω στοιχείων, ενώ υπενθυμίζεται ότι χθες δυο δικαστικές Ενώσεις ζήτησαν την παρέμβαση της Πολιτείας και των εισαγγελικών Αρχών για το θέμα.
























































