ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος του, Ευάγγελος Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην ψηφοφορία για τις τηλεοπτικές άδειες.
Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη, το μέλος του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος για την ομάδα εθελοντών διαδικτύου του κόμματος, Άγγελος Δημητρόπουλος, με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook ζήτησε τη διαγραφή Βενιζέλου.
Συμφώνα με πληροφορίες, το εν λόγω στέλεχος είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ,ακολουθώντας τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ. Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, αναλαμβάνοντας στον Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ την ευθύνη για την ομάδα εθελοντών διαδικτύου.
























































