ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τέρενς Κουίκ, Τηλεόραση,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τα κανάλια θα λειτουργήσουν με νόμιμες άδειες, καταβάλλοντας το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο βάσει Συντάγματος και Νόμου», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση «αλλά και όσους αντιδρούν» να κατανοήσουν ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω» στο συγκεκριμένο ζήτημα.
«Αν στο θέμα του ΕΣΡ θα βγει λευκός καπνός ή όχι, αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την αξιωματική αντιπολίτευση και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που μέχρι τώρα εκπέμπουν μαύρο και μόνο μαύρο καπνό. Μαύρο καπνό, επιζήμιο για τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της», πρόσθεσε ο κ. Κουίκ, μιλώντας στην ΕΡΤ.
























































