Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Το 2020 θα γίνουμε όπως πριν

Σαμαράς: Το 2020 θα γίνουμε όπως πριν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το 2020 θα έχουμε ξανακερδίσει όσα χάσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια» , υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη θέση του ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και όρισε ως τελευταία εκκρεμότητα τη διευθέτηση του χρέους, παραδεχόμενος ωστόσο ότι αυτό δεν θα επιτευχθεί νωρίτερα από το φθινόπωρο.

Κατά την πάγια τακτική του, ο Αντώνης Σαμαράς, δεσμεύθηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μνημόνια και νέα μέτρα και ότι σταδιακά θα γίνει αποκατάσταση των αδικιών.

«Το 2020 θα έχουμε ξανακερδίσει όσα χάσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Προκειμένου να υποβαθμίσει την υποβόσκουσα κυβερνητική κρίση, εξαιτίας της στάσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και των έμμεσων απειλών του περί αποχώρησης από τη κυβέρνηση, αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι δυσμενές για την ΕΛΙΑ , ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της κυβερνητικής συνεργασίας διαβεβαιώνοντας ότι δεν κινδυνεύει η σταθερότητα μετά τις εκλογές και ότι «Η κυβερνητική συνεργασία άντεξε στα δύσκολα. Θα αντέξει και τώρα».

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα , υποστήριξε ότι « όταν φύγει η κρίση θα εξαφανιστεί» και προέβλεψε για τις ευρωεκλογές «ο κόσμος δεν θα πάει εκεί που είναι ο λαϊκισμός».

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι «να μην γυρίσει η χώρα στην περίοδο της κρίσης», είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ερωτηθείς γιατί αρνείται να αναμετρηθεί σε ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν απήντησε ευθέως, αλλά κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν συμμετείχε στο ντιμπέιτ των Ευρωπαίων υποψηφίων για την Κομισιόν.

Επίσης δεν απάντησε αν θα προβεί σε ανασχηματισμό μετά τις ευρωκάλπες, ενώ για ενδεχόμενη ανασύσταση της κεντροδεξιάς, ανέφερε ότι δεν είναι της παρούσης και θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου.

Ούτε και στην ερώτηση αν θα υπάρξει άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο έδωσε σαφή απάντηση ο πρωθυπουργός, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει διχογνωμία και μεταξύ των βουλευτών του κόμματος του.

Τέλος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο Αντώνης Σαμαράς, είπε ότι έχει την άποψη ότι δεν πρέπει να κηρυχθεί εκτός νόμου , αλλά επανέλαβε ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που με πρωτοβουλία της πήγε την υπόθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...