Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Θάνος Πλεύρης – Εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Θάνος Πλεύρης – Εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θάνος Πλεύρης,

Το δεύτερο εξαιρετικά κρίσιμο 24ωρο για την ίδια του τη ζωή διανύει διασωληνωμένος και με μηχανική υποστήριξη στην εντατική ο 39χρονος Θάνος Πλεύρης.

Οι θεράποντες γιατροί κάνουν λόγο για εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον 39χρονο δικηγόρο και πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ και της ΝΔ.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το Ιατρικό Κέντρο, ο 39χρονος εισήχθη το πρωί της Κυριακής (13 Νοεμβρίου) στο νοσοκομείο με «εικόνα σήψης». «Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ένοχο μικρόβιο φαίνεται ότι προσέβαλε τον 39χρονο δικηγόρο στη διάρκεια μιας απλής αγγειοχειρουργικής επέμβασης σε ένα εκ των κάτω άκρων του στην οποία είχε υποβληθεί προ μερικών ημερών, με εξέλιξη όμως δύσκολη και μη αναμενόμενη που τον οδήγησε και πάλι σε αναζήτηση ιατρικής βοήθειας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ασθενής είχε επισκεφθεί για το αγγειοχειρουργικό πρόβλημα ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αττικής και ένα μεγάλο νοσοκομείο με πανεπιστημιακές κλινικές στην Αθήνα.

Μάλιστα, τονίζεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών πως «είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα», επεμβάσεις που πιθανόν συσχετίζονται/ ή και οδήγησαν στη βαριά σήψη του ασθενούς.

«Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές» αναφέρει η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με την τελευταία φράση του κειμένου ωστόσο να αφήνει βαρύ το αποτύπωμά της και να συρρικνώνει δραματικά τα περιθώρια αισιοδοξίας: «Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ό,τι να ‘ναι ο Πλεύρης – Κατηγόρησε την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για τον Κασσελάκη στη Θήβα

Δεν ψηφίζει ο Πλεύρης για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι θέμα συνείδησης», λέει

Γάμος και τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Άρχισε το «δασκάλεμα» στους βουλευτές της ΝΔ ο Σκέρτσος

Πλεύρης: Διαφωνώ και δεν ψηφίζω τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο 84χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης λέει ότι ΔΕΝ παντρεύτηκε ακόμα τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...